Без изненада това е Маги Томова, варненка, самотна майка на

...
Без изненада това е Маги Томова, варненка, самотна майка на
Коментари Харесай

Ергенът обяви първата си участничка точно на рождения ден на Алек

Без изненада това е Маги Томова, варненка, самотна майка на едно дете. Както Hotnews.bg първи писа, Томова преди 18 години печели купата " Мис Варна ", само че продължава да се грижи за себе си със спорт, най-вече морски. Тя обаче е и почитател на тениса и Гришо. Маги е първа приятелка с адашката си Маги Джанаварова, от която получила скъпи препоръки за държанието пред камера. Двете постоянно могат да бъдат видяни из нощните заведение на Варна

Реклама
" Аз съм човек, който не има вяра в любовта от пръв взор, само че Алек промени това. Просто няма подобен мъж. Ужасно съм влюбена. Начинът, по който ме докосваше, методът, по който ме целуваше ", реди блондито в рекламата на предаването.

Реклама
Обявявяването на Томова не е изненада, тъй като името й изтече още преди месец като сигурна участначка и една от претендентките за сърцето на предприемача Алек Младенов. По-интересното е, че тя бе разконспирирана навръх рождения ден на своя Ерген преди три дни. " Днес рожден ден чества новият ерген на България – @alek_mladenov! Пожелаваме му здраве и доста незабравими страсти в най-вълнуващото сантиментално премеждие ", честитиха на Младенов основателите на шоуто.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР