Без изменение остава мярката на Кристиан Николов, задържан за катастрофата

...
Без изменение остава мярката на Кристиан Николов, задържан за катастрофата
Коментари Харесай

Кристиан Николов остава в ареста

Без изменение остава мярката на Кристиан Николов, арестуван за злополуката с Милен Цветков . Това стана ясно през днешния ден по време на закрито съвещание на Апелативния съд. заяви Българска национална телевизия.

Не е понижен рискът Николов да извърши друго закононарушение, в случай че мярката му бъде променена в по-лека и това се извежда от тежестта на закононарушението, за което е обвиняем, също и от повишената степен на социална заплаха и личността на дееца.

Защитата на публичния интерес и сигурност надвива над персоналните ограничавания, които Николов търпи поради задържането си, счита съдът. Определението на САС е дефинитивно.
 И Апелативният съд остави в ареста Кристиян Николов
И Апелативният съд остави в ареста Кристиян Николов

Следващото съвещание ще е на 24 март

Припомняме, че на 4 март стана ясно, че Кристиян

Преди това делото за, в която почина Милен Цветков стартира всъщност, като Тя свидетелства, че Кристиян Николов е бил първият, който е оказал първа помощ на тежко ранения публицист, в чиято кола.

Приятелката на обвинения и, а отбраната на Кристиян пред публицисти след съвещанието изрекоха и тезата, че наркотичните субстанции в кръвта му

Сред експертизите от следствието е и кръвен разбор, който Освен това Кристиан е на приближаващото кръстовище, където е изчаквал аления светофар Милен Цветков.

По следствието бе упрекната и майката на водача - Десислава Николова, като тя е със взетата мярка за неотклонение Николова е упрекната, защото е у, притежател на автомобила.

първоначално бяха повдигнати и против приятелката на Николов - Симона Цветкова, и Георги Иванов,. Двамата са пътували в джипа все още на злополуката, само че са избягали от мястото на случая, а по-късно са и отказали да сътрудничат на следствието. Те бяха арестувани в началото, а по-късно освободени от ареста против гаранция от по 10 000.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР