Без инциденти премина в столицата 66-ият ден от протестите срещу

...
Без инциденти премина в столицата 66-ият ден от протестите срещу
Коментари Харесай

Протестиращите готвят отговор на поканата на Борисов за диалог


Без произшествия мина в столицата 66-ият ден от митинг ите против кабинета на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев. Акцията мина под мотото " Нас не ни е боязън ".

След шествието от площад " Независимост " и по бул. " Цар Освободител " Орлов мост още веднъж бе блокиран за няколко часа, оповестява БНР.

Организаторите на митинг а дадоха обещание тази вечер да поднесат изненади и да разгласят трета част на така наречен Велико национално въстание , както и да дадат отговор на поканата на Борисов за разговор.

" До оня ден всички тук бяхме мафия, а през днешния ден чуваме, че министър-председателят е податлив на диалози с мафията ", разясниха от така наречен Отровно трио.

" Всички, които можем да помогнем и имаме опита в чужбина, ще го създадем поради нашата България ". Това сподели от трибуната Мариела Ангелова. Тя бе показана като " една българка, която през днешния ден е пристигнала от Канада и която, за разлика от госпожа Теменужка, се занимава с нуклеарна енергетика ".

Иван Евтимов, също от трибуната, прикани: " За да успеем, би трябвало да сме единни, по тази причина на идващия огромен митинг би трябвало да излязат всички области в България. Опитвайте се да убеждавате повече хора, които са аполитични и нихилистични - това е пътят ".

" Всички младежи на площада да стартират да излъчват водачи, тъй като след изборите би трябвало да дойдат нови хора, и тези водачи би трябвало да са разпознаваеми ". Това предложи Николай Зефирев, един от ораторите, като изясни, че цитира думи на журналиста Кеворк Кеворкян. Същият оратор предложи да се сътвори общонационална организация, която да получава сигнал за всяка една неправда, която се вижда. Това по думите на Зефирев ще даде по-силен цивилен и публичен надзор.

" Колкото по-бързо секне кранчето, толкоз по-бързо ще спрем ГЕРБ и другарствата към тях, тъй като другарството коства концесия или хубава работа ", добави той.

" Да се опитаме всички ние да вкараме закон, и да няма отминалост в злоупотребата с публични средства, по този начин ще има правдивост за всички, предложи " още Зефирев.

Каквото си разреши пред последните 11 години този кощунственик, през църквата да си изпира чекмеджетата, ще кажем " Не! ", сподели пред стотиците митинг иращи архимандрит Дионисий (Мишев). Преговорите би трябвало да се водят с целия български народ, който 66-и ден споделя " Оставка ", добави той.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР