Без голяма част от своите летни попълнения Милан започна участието

...
Без голяма част от своите летни попълнения Милан започна участието
Коментари Харесай

Новият "Милан" тръгна със загуба в "Интернешънъл Чемпиънс Къп"

Без огромна част от своите летни попълнения " Милан " стартира присъединяване си в " Интернешънъл Чемпиънс Къп " с проваляне. " Росонерите " изгубиха от " Борусия " Дортмунд с 1:3.

Германците откриха в 16-ата минута, когато Нури Шахин се разписа с прекрасен удар от отдалеченост. Четири минути по-късно някогашният състезател на " Милан " Пиер-Емерик Обамеянг удвои задатъка на " жълто-черните ".

Тимът на Винченцо Монтела се върна в мача в 24-ата минута. Карлос Бака направи прекрасен пробив и осъществя в долния десен ъгъл на Роман Вайденфелер.

След почивката Хакан Чалханоглу и Матео Мусакио се появиха в игра и на терена към този момент бяха четирима от новопривлечените.

" Росонерите " бяха по-активни, само че вместо да изравнят, инкасираха гол. В 62-ата минута Обамеянг още веднъж наказа някогашните си работодатели.

За " Борусия " това беше единственият мач от летния шампионат " Интернешънъл Чемпиънс Къп ". Тимът на Петер Бош се връща в Европа, с цел да продължи подготовката си за Суперкупата на Германия на 5 август. Там противник на дортмундци е " Байерн " Мюнхен.

Именно баварците пък ще се изправят против " Милан " в мач от " Чемпиънс Къп ". Двубоят е на 22 юли от 12:35 ч. директно по RING.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР