Без ГЕРБ политическата криза не може да бъде решена.Това заяви

...
Без ГЕРБ политическата криза не може да бъде решена.Това заяви
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Политическата криза не може да бъде решена без участието на ГЕРБ-СДС

" Без ГЕРБ политическата рецесия не може да бъде решена. "

Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в заключителна декларация от парламентарната естрада преди 48-то Народно заседание да бъде необуздано.

" ГЕРБ-СДС пое ангажимент да постави всички старания, с цел да може България да има постоянно държавно управление и работещ парламент. Още след оповестяването на изборните резултати беше ясно, че съставянето на постоянно държавно управление, изисква редица взаимни отстъпки от оптимално необятен кръг политически сили. Въпреки, че в сегашния парламент се обрисуваха безапелационни болшинства по значими стратегически тематики, липсваше задоволително политическа храброст, с цел да се поеме отговорността за ръководството на страната ", добави Атнасова.

" ПГ на ГЕРБ-СДС, със своите 67 народни представители, беше подготвена да поеме отговорност, която неведнъж надхвърляше мандата даден ни от българските гласоподаватели. С цялостното схващане, че поемаме голям риск за тяснопартийния си интерес, ние поредно подадохме ръка на нашите съществени политически съперници ", добави Десислава Атнасова.

" Както първоначално, по този начин и в края на този парламент е ясно, че политическата рецесия не може да бъде решена без присъединяване на ГЕРБ-СДС. През последните две години беше изработен опит нашата групировка да бъде унищожена със средствата на репресивния уред на страната или най-малкото да бъде изолирана от политическия развой. Днес, в последния ден на 48-ото Народно заседание, можем да кажем, че ГЕРБ-СДС е резистентен и незаобиколим факт в българската политика и към този момент не е в изолираност, а е в центъра на политическия развой ", сподели още Десислава Атнасова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР