Без гадже стартира летния сезон Лоренцо. Синът на Софи Маринова

...
Без гадже стартира летния сезон Лоренцо. Синът на Софи Маринова
Коментари Харесай

Лоренцо скъса с гаджето

Без гадже започва летния сезон Лоренцо. Синът на Софи Маринова се раздели с последната си другарка, с претекста, че не е подготвен за сериозна връзка, научи HotArena.

Вместо да крои проекти за взаимно бъдеще, синът на Софи Маринова още веднъж е ерген. „ Не съм подготвен за сериозна връзка към момента. Разделих се с последното ми гадже, тъй като ме ревнуваше ”, признава той, написа " България през днешния ден ".

Музикантът към този момент е подготвен за нови подвизи, а откакто месеци наред обявява любовта си към мистериозна брюнетка даже изтри всичките им общи фотоси.

За екс снахата припомнят единствено няколко фрагмента, които Софи е оставила в своя профил в мрежата.

Въпреки че към момента е младеж, Лоренцо изживя няколко огромни любовни драми досега. Последната е с негова дългогодишна другарка, чието име и той резервира в загадка. Момичето замая главата на сина на Маринова и двамата изживяха плевел романс.

Според слуховете двойката била толкоз влюбена, че не издържали и момент разграничени. Последните няколко седмици обаче, по време на карантината, нещата се объркали съществено.

Лоренцо решил да постави завършек на връзката си, явно повлиян от бурния живот и на майка си. Едно е несъмнено обаче–ромската фамилия държи доста на положителните фамилни връзки и всички тръпнат по кое време и с коя ще се задоми Лоренцо.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР