Без дори да имаме правителство, всички основни приоритети, които американците

...
Без дори да имаме правителство, всички основни приоритети, които американците
Коментари Харесай

Костадинов: САЩ искат широкомащабна война и подготвят мекия си тил - България

" Без даже да имаме държавно управление, всички съществени цели, които американците са си сложили в българската политика за осъществяване от страна на българските управляващи, се случват. Вече даваме оръжие на Украйна. Взе се решение за заличаване на българския лев. Нещата, които желаят американците да се случат в България, се случват, и то извънредно бързо. Това значи, че Съединени американски щати желаят широкомащабна война и по тази причина приготвят своя фланг и мекия си гръб - България. Въпреки че евро-атлантическата навалица господства в Народното събрание, огромна част от обществото не разсъждава по този метод ". 

Това сподели водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов по БНР.

И добави, че ясно са се обрисували двата полюса в българската политика - единият гравитира към " Възраждане ", които упорстват България да е личен геополитически център, а другият е към тези, които споделят, че " България няма право да съществува като независима страна и би трябвало да бъде ръководена от Вашингтон и от Брюксел ". 

Той уточни, че от " Възраждане " желаят третия мандат и са подготвени със състав на държавно управление. 

Костадинов изрази страдание, че решението за влизане на България в еврозоната ще бъде политическо. 

" Тепърва започваме да беседваме по тематиката за еврото. Няма да позволим българският лев да бъде заровен току-тъй... Ако не получим поддръжка от политиците, ще създадем предприемчив комитет за събиране на подписи за привикване на референдум по тематиката ". 

Костадинов дефинира като смешно изказванието - да вземаш пари от американците е демонстрация на либералност и плурализъм, а в случай че вземаш пари от руснаците, това е фашизъм.

" Само след изявление на Лена Бориславова, някогашен началник на кабинета на някогашния министър председател Кирил Петков, че руснаците давали по 4000 лв. на български публицисти и медии, с цел да приказват съветската позиция, това беше безрезервно отразено на всички места. Даже започнаха да се вършат описи с хората, които получават тези пари, бяха посочени с пръст, имаше апели към основния прокурор да ги проверява. И всичко това въз основата на приказките на една жена. В средата на годината от " Възраждане " пуснахме сигнал с повече от 300 страници документи за финансирането на юридически лица - медии, Неправителствени организации, партии, от фондация " Америка за България " и от Американското посолство, което е в директно нарушаване на българското законодателство. Не сме получили отговор от Иван Гешев, няма и да получим. Оказва се, че мнението на една жена е по-тежко, в сравнение с фактологията ", съобщи водачът на партия " Възраждане ". 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР