Без диалог няма как да вървим напред.“ Това заяви лидерът

...
Без диалог няма как да вървим напред.“ Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Карадайъ: Без диалог няма как да вървим напред

„ Без разговор няма по какъв начин да вървим напред. “ Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на Куртулуш Байрам в Брезница, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Сега никой с никого не си приказва, всеки се пробва да постанова личните си визии.Без разговор и нормалност няма да има политическа непоклатимост. Те не се пробват да вършат държавно управление, в този момент - при тези рецесии, България има най-голяма потребност от кабинет. Войната в допълнение усложнява тежестта на рецесиите, а ние изкуствено поддържаме политическата. На хоризонта отново се виждат избори “, добави водачът на Движение за права и свободи.

Според него без да бъде решена политическата рецесия няма по какъв начин да бъдат преодолени останалите. „ Първите две партии не са задоволителни, с цел да има държавно управление. Най малко 3-4 партии би трябвало да се съберат, с цел да създадат коалиция “, уточни водачът Карадайъ.

По-рано през днешния ден от прессекретариата на президента оповестиха, чепрезидентът Румен Радев ще връчи мандатза сформиране на държавно управление на 3 януари на претендента за министър-председател, посочен от втората по бройка парламентарна група в 48-ото Народно заседание - тази на „ Продължаваме Промяната “ (ПП).

От Политическа партия към този момент оповестиха, че претендентът им за министър председател е акад.Николай Денков.В последния работен ден на Народното събрание за 2022 година Политическа партия, „ Българска социалистическа партия за България “, „ Демократична България “ и „ Български напредък “ разискаха вероятните цели в програмната декларация, която се чака Народното събрание да гласоподава при започване на януари.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР