Без да сме заемали високи държавни позиции, си даваме сметка,

...
Без да сме заемали високи държавни позиции, си даваме сметка,
Коментари Харесай

Защо Мишел Обама е изненадана, че дъщерите ѝ имат приятели

Без да сме заемали високи държавни позиции, си даваме сметка, че да си на сходен виновен пост не е по никакъв начин елементарно. Ползите сигурно са доста, само че отрицателните също не липсват.
 Мишел Обама и съветът й за триумф
Мишел Обама и съветът й за триумф

Първата дама още веднъж ни въодушевява

Потвърждение на тези наши думи пристигна и от последното изявление на Мишел Обама пред CBS News. Мишел показа, че в интервала, в който Барак Обама беше президент на Съединени американски щати, дъщерите ѝ са били най-потърпевши от вниманието към родителите им.

Заради поста на татко им Малия и Саша е трябвало да лимитират преспиванията у другари. Проблемът е, че поради ограниченията за сигурност Мишел е трябвало да изяснява на родителите на приятелите им, че къщата им би трябвало да бъде претърсена за оръжия и опиати.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sasha and Malia Obama (@sasha_and_malia_obama_pictures) на Юни 29, 2016 в 12:08 PDT

А в случай че инцидентно има такива, е по-добре да кажат, тъй като по този начин или другояче ще бъдат открити. Родителите на децата е трябвало да бъдат и проверявани за предходни прегрешения.

И след цялата тази процедура, по време на престоя, към къщата е трябвало да има няколко въоръжени мъже, които да подсигуряват сигурността на Малия и Саша. Всичко това си е много стресиращо за родителите на приятелите им и Мишел Обама шеговито даже сподели, че е сюрпризирана, че дъщерите ѝ имат другари.
 Мишел Обама, Fortnite и танцът Orange Justice
Защо Мишел Обама танцува с Дядо Коледа

И какво общо има играта Fortnite

Тя не пропусна опцията да даде съвет, обвързван с брака. Според нея е значимо да се ожениш за човек, който желае си да успееш тъкмо толкоз, колкото той самият желае да успее.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР