Без да се усетите Facebook може да се превърне в

...
Без да се усетите Facebook може да се превърне в
Коментари Харесай

Фейсбук приятелите, от които трябва да се отървете

Без да се усетите Фейсбук може да се трансформира в парадайс за разнообразни неприятни хора, които тровят всекидневието ви с досадни изявления и мнения - хора, с които към този момент не говорите, досадни родители и някогашни сътрудници, които се хвалят с "прекрасния " си живот.

Сега е моментът да разчистите листата си с Фейсбук другари, тъй като хората, с които се забърквате във виртуалния свят, могат да окажат съществено въздействие върху вашето психическо здраве и благополучие.

Вижте кои Фейсбук "приятели " няма потребност да толерирате повече в новото видео от канала Top of the tops във Vbox7.

Фукльовците

Всеки има най-малко един другар, който си умира да се фука за щяло и не щяло в обществената мрежа. Непрекъснато споделя фотоси от пътешествия, купони, занимания, развлечения. Отстрани наподобява, че животът му е ария.

Често повода за това държание е точно дълбока подтиснатост и ниска самокритика. Хората, които вършат това, търсят утвърждението на близките, желае им се да покажат, че и на тях им се случват хубави неща в живота, а истината е, че в делника им няма нищо "уау ".

Вечните провокатори

Приятелите ви, които постоянно намират защо да спорят, подлагат на критика всяка ваша фотография или пост, просто не ви трябват. Изтрийте ги още в този момент! Вярно е, че в разногласието се ражда истината, само че когато някой го прави преднамерено и непрестанно, той просто търси защо да се заяде.

Хората споделят с 50% по-малко в обществените мрежи

Какви са тайните на "тъмния " интернет

Енергийните вампири

Има хора във Фейсбук, които непрестанно притеглят по отрицателен метод вниманието към себе си. Те занимават всичките си другари с стартирането на сърцераздирателни статуси, които имат за цел да провокират страдание, коментар от страна на приятелите им, да привлекат внимание и да създадат всички съпричастни към своите проблеми.

Един, два пъти – добре, само че в случай че това се повтаря непрестанно, изтрийте тези другари. Това са енергийни вампири, които смучат силата ви даже през мрежата.

Геймърите

Едни от най-досадните другари във Фейсбук са тези, играещи непрекъснато на някаква игра и пращащи предложения защо ли не. Преценете дали тази "комуникация " ви удовлетворява, или не. Ако отговорът е по-скоро негативен, премахнете ги от листата с другари. Нямате потребност от игри на плантация, бонбони, аквариуми с анимирани рибки и сходни нелепости.

Социалните мрежи унищожават обществото

Един клик във Фейсбук разкрива психопрофила на индивида

Вманиачените родители
 Слефи фанатиците Слефи фанатиците
Да, фамилията и децата са значими, само че да потискаш някого с непрекъснатите си рецензии по отношение на възпитанието, нормите, мирогледа, просветителната система, обществените прерогативи или неналичията им и какво ли още не, обвързвано с развъждането на децата, е повече от досадно.

Досадни са и родителите, които споделят десетки изявления дневно по отношение на децата си.

Разбира се това са единствено дребна част от досадниците. Тук можем да прибавим фитнес фанатиците, религиозните фанатици, мъдреците с непрекъснати поучения за живота, селфи фанатиците, воайорите, непрекъснато тагващите се и още доста други.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР