Без билет в градския транспорт в столицата може да се

...
Без билет в градския транспорт в столицата може да се
Коментари Харесай

Лили Иванова се вози гратис в градския транспорт

Без билет в градския превоз в столицата може да се вози към този момент в продължение на 22 години примата на родната сцена Лили Иванова. Безплатната екстра идва със званието „ Почетен жител на София “, с което певицата е удостоена още през 1999 година Гратис тя може да употребява безусловно цялата софийска транспортна мрежа – метро, тролеи, трамваи и рейсове, без да предстои на наказания от контрольорите.

Въпреки това не е известно дали естрадната звезда се е възползвала от преимуществото, предоставено ѝ от Столичната община. Според хора от обкръжението ѝ с рейс последно се возила през социализма, когато пътувала с оркестър по турнета. От десетилетия музикалната икона се придвижва с лъскави джипове и антураж. За последно тя си подари нов автомобил за 100 хиляди лв. за 80-годишния си празник. Возилото на марката „ Мерцедес “ бе особено поръчано за нея в централата им в Германия.

И предходният джип на Лили още веднъж бе на немския авто тръст, само че след дългогодишно прилагане тя се принуди да се отърве от него. Вечната Амбър разполага и с двама персонални водачи, които работят на смени, с цел да има тя постоянно човек разполагаем, 24/7 в денонощието. Младите мъжаги се грижат за комфорта и удобството ѝ, като я возят до фризьорския салон, който посещава, съпровождат я на записи, тв участия и турнета, а също така вървят на пазар вместо нея, прибират тоалетите ѝ непосредствено от най-лъскавия бутик в София, където те идват преди малко свалени от европейските фешън сцени.

Докато Лили напълно не се радвала на преимуществото, обещано ѝ като почетна софиянка, нейната колежка Мими Николова постоянно се възползвала от екстрата. Предвид пенсията ѝ от 200 лв., която едвам тази година бе увеличена на 500, само че краткотрайно, защото тя ще получава премията за достижения единствено в границите на 3 години, естрадната легенда се радвала, че можела да пести най-малко от карта за превоза. От услугата постоянно се възползват и актрисите Гинка Станчева и Емилия Радева – също почетни софиянки, които надалеч не могат да се похвалят с финансовите благоприятни условия и лайфстайла на мултимилионерката Лили Иванова. От пътуването даром в никакъв случай не са се възползвали и футболните митове от САЩ`94, които също са почетни жители на столицата, само че огромна част от тях също движат с джипове и персонални водачи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР