Без българския защитник Валентин Антов в състава си отборът на

...
Без българския защитник Валентин Антов в състава си отборът на
Коментари Харесай

Без Антов в състава си Болоня допусна загуба срещу Наполи

Без българския бранител Валентин Антов в състава си тимът на допуна проваляне с 1:3 като посетител на в дуел от 26-ия кръг на Серия А. Антов беше в групата за мача, само че не получи късмет за изява от треньора Синиша Михайлович. Бившият капитан на ЦСКА-София направи своя дебют в елита на италианския футбол при загубата с 0:1 от Каляри в предишния кръг.

Наполи откри резултата още в осмата минута след красива композиция пред наказателното поле на Болоня, приключена от капитана. След гола неаполитанците се дръпнаха обратно и разрешиха на гостите да нападат, което можеше да им коства скъпо, като един път и гредата им оказа помощ, само че в последна сметка резултатът се резервира до почивката.

Втората част стартира с куриозно анулиран гол за Болоня. Вратарят на Наполи сбърка при вкарването на топката в игра и се възползва от грешката му, като я вкара в мрежата. Попадението обаче беше анулирано.

В 66-ата минута влезлият като запаса удвои задатъка на домакините, откакто приключи контраофанзива на Наполи.

В 73-ата минута Болоня стигна до попадение след нова неточност на Оспина, който затрудни с подаването си. Паласио му лиши топката и подаде към, който направи 1:2. Резултатът обаче не се задържа дълго, защото в 77-ата минута Инсиние повиши на 3:1. Капитанът на домакините се възползва от неточност на Лоренцо де Силвестри и с удар от границата на наказателното поле върна аанса от два гола за своя отбор.

Резултатът се резервира до края и по този начин Наполи се приближи единствено на 3 точки от топ 4. Възпитаниците на Дженаро Гатузо вървят шести с 47 точки, до момента в който Болоня е 12-и с 28.

Серия А 26 кръг, неделя 7 март  Наполи 3:1краен резулат  Болоня
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР