БЕЙТ МЕРИ, Ливан (AP) — Вътрешният министър на Ливан заяви

...
БЕЙТ МЕРИ, Ливан (AP) — Вътрешният министър на Ливан заяви
Коментари Харесай

Ливан твърди, че израелски агенти вероятно са убили свързан с Хизбула обменник на валута близо до Бейрут

БЕЙТ МЕРИ, Ливан (AP) — Вътрешният министър на Ливан съобщи в сряда, че мистериозното похищение и ликвидиране на обвързван с Хизбула ливански обменник във вила на покрайнината на спокоен планински курортен град по-рано този месец евентуално е дело на израелски сътрудници.

Убийството на Мохамад Срур, 57, който беше глобен от Съединени американски щати, беше като нещо от интернационален шпионски трилър. Пистолети, оборудвани със заглушители и ръкавици, бяха открити в кофа с вода и химикали на местопроизшествието, явно предопределени за премахване на пръстови отпечатъци и други доказателства, сподели вътрешният министър Басам Маулауи в изявление за Асошиейтед прес. Хиляди долари в брой бяха оставени разпръснати към тялото на Срур, като че ли с цел да разсеят всевъзможни спекулации, че претекстът е грабеж.

„ Ливанските служби за сигурност имат съмнение или обвинявания, че Мосад стои зад тази интервенция “, сподели Маулауи, базирайки се на израелската шпионска организация. „ Начинът, по който е осъществено закононарушението, докара до тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР