БЕЙРУТ (АП) — Безпрецедентната атака на Иран срещу Израел рано

...
БЕЙРУТ (АП) — Безпрецедентната атака на Иран срещу Израел рано
Коментари Харесай

Войната в сянка между Иран и Израел беше разкрита. Какво се случва след това?

БЕЙРУТ (АП) — Безпрецедентната офанзива на Иран против Израел рано в неделя бележи смяна в метода за Техеран, който разчиташе на подставени лица в Близкия изток от началото на войната Израел-Хамас през октомври. Сега всички очи са ориентирани към това дали Израел ще избере да предприеме по-нататъшни военни дейности, до момента в който Вашингтон търси дипломатически ограничения вместо това, с цел да облекчи районното напрежение.

Иран твърди, че офанзивата е била в отговор на въздушен удар, необятно упрекван за Израел, който е унищожил това, което Иран споделя, че са били консулски служби в Сирия и са умъртвили двама генерали от неговата паравоенна Революционна армия по-рано този месец.

Израел сподели, че съвсем всички над 300 дрона и ракети, изстреляни през нощта от Иран, са били свалени от неговата система за противоракетна защита, подкрепян от Съединени американски щати и Англия. Единствената обявена жертва е ранено момиче в Южен Израел, а ракета удари израелска въздушна база, причинявайки леки вреди.

Все па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР