Бетуей е реномирана компания, която се превърна в популярна дестинация

...
Бетуей е реномирана компания, която се превърна в популярна дестинация
Коментари Харесай

Как да залагаме на футбол през мобилната Betway апликация?

Бетуей е реномирана компания, която се трансформира в известна дестинация за онлайн залози на футболни мачове. На клиентите са предоставени огромни благоприятни условия за залагания преди начало на срещите и онлайн, до момента в който действието се развива на футболния терен. Към главните варианти за залози, компанията предлага и редица потребни функционалности, които влизат в помощ на играчите. Брандът е създал и специфична Betway апликация, посредством която залозите на футбол са още по-достъпни.

Ползвателите на мобилното приложение ще могат да вършат предвиждания от своето смарт устройство на обичаните си мачове когато и да е, без значение къде се намират. Нужно е app версията да се употребява единствено малко време, с цел да се убедите в нейните преимущества. В приложението също по този начин има и всички функционалности за
залози, които са налични и през десктоп версията на уеб страницата.

Приложенията са желани от играчите поради по-бързото зареждане и потреблението на по-малко мобилни данни. През тях и залозите онлайн на футбол са по-удобни и по-бързи. Клиентите пък получават непрекъснати известия за нови промоции и постоянни актуализации на резултати. Тези обстоятелства са задоволителни, с цел да се убедим в преимуществата на приложението пред десктоп разновидността на уеб страницата. Още с навлизането си на българския пазар този бранд потвърди, че няма да пести запаси, с цел да завоюва доверието на родните фенове на
залози. Затова доста бързо обезпечи на клиентите си огромни благоприятни условия и разнородни варианти за мобилни залози посредством mobile betway.

Поставянето на
залог на футболни мачове през мобилната betway апликация става бързо и елементарно. Начинът на попълване на електронния фиш не се разграничава с нищо от този през десктоп версията на уеб страницата. Първата стъпка към залога е играчът да влезе в своя профил и да ревизира дали има налични средства. След това избира стремежи мач или няколко мача и маркира селекциите, на които желае да направи прогноза. Всяка определена нова селекция се прибавя автоматизирано във фиша. Последната стъпка е избор на сума на залога и натискане върху бутона „ Направете залог “. Системата автоматизирано ще пресметне каква е предстоящата облага, по отношение на коефициентите на обособените селекции.

Букмейкърът предлага и голям брой разнородни варианти за
залози на футболни мачове, като няма значение дали изберете Pre-match или live срещи. Специално почитателите на футбола имат опция да залагат на най-интересните дуели от европейските шампионати и шампионати, както и срещи от целия свят. За тях е планувана и специфична стратегия с ежедневни футболни мачове. За топ мачовете пък се оферират благоприятни условия за залог на десетки пазари, като някои от тях са с атрактивни коефициенти. Букмейкърът е измежду водачите у нас във връзка с високи ставки. Като доказателство ще отчетем опцията Betway Boost, посредством която се оферират нараснали коефициенти на особено определени мачове. Важно е да знаете, че коефициентите са идентични, като няма значение дали сте заложили през приложението, или през десктоп уеб страницата.

Операторът е обезпечил и гледането онлайн на завладяващите футболни дербита през мобилното приложение. Това става посредством live streaming платформа. Играчите също по този начин могат да залагат и на мачове онлайн, до момента в който наблюдават развиването им в действително време. Сред другите варианти са потреблението на функционалностите Cash Out, непълен кеш навън и Bet Builder (Създай залог).

Мобилното приложение на компанията за
залози е съвместимо с множеството смарт устройства и таблети. То може да се изтегли и конфигурира на устройства, работещи с операционните системи Android и iOS. Проверка на анализаторите на Nostrabet демонстрира, че приложението работи добре на устройства с версия Android 5.0 и нагоре. За мобилни телефони с iOS версията е 11.0 и нагоре. Нашият съвет е в случай че ползвате мобилното приложение, да обновявате постоянно версията на употребяваната операционна система. По този метод Вашето устройство ще работи по-добре и няма да срещате проблеми при правенето на залози.

Собствениците на смарт телефони с Андроид имат опция да изтеглят инсталационния файл единствено от страницата за промоции, до момента в който ползвателите на iPhone или iPad би трябвало да посетят магазина за приложения на Apple – App Store. Ако въпреки всичко имате запитвания по отношение на изтеглянето и инсталирането на приложението, можете да се свържете с Центъра за поддръжка на клиенти. Дежурните оператори са разполагаем 24 часа и ще оказват помощ за разрешаването на всички зародили проблеми. Начините за контакт са посредством гратис позвъняване по телефона, имейл адрес или чат онлайн.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg .


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР