Бетонният мост в Пловдив, който е една от основните пътни

...
Бетонният мост в Пловдив, който е една от основните пътни
Коментари Харесай

Голяма мъка за шофьорите в Пловдив, поне 5 месеца ще трябва да…

Бетонният мост в Пловдив, който е една от главните пътни артерии сред южната и северната част на града, ще бъде затворен до месец макар публичното неодобрение.
Това разгласи министърът на превоза Георги Гвоздейков, който посети града под тепетата, с цел да ревизира с какви темпове се осъществя плана за пробив под Централна гара, който се извършва от Национална компания „ Железопътна инфраструктура “.
Първоначално в границите на 30 дни ще бъде прекъснато и придвижването на влаковете, с цел да се повдигне оборудването, а по-късно строителните действия ще продължат още пет месеца, преди придвижването на коли още веднъж да бъде пуснато.
Според Гвоздейков страната ни не може да спре работата по този железопътен план, който се финансира с европейски средства, а недоволството на жителите той насочи към локалната власт, която в годините обратно не е приоритизирала инфраструктурните планове, с цел да се стигне до актуалната обстановка, в която Пловдив е блокиран поради множеството поправки и разкопани улици.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР