Бетис посреща шампиона Атлетико Мадрид на своя „Бенито Вийямарин“ в

...
Бетис посреща шампиона Атлетико Мадрид на своя „Бенито Вийямарин“ в
Коментари Харесай

Бетис ще брани третото си място срещу набиращия скорост Атлетико

Бетис посреща първенеца Атлетико Мадрид на своя „ Бенито Вийямарин “ в конфликт от 27-ия кръг на испанска Ла Лига. Двубоят сред „ лос вердибланкос “ и „ лос рохибланкос “ ще може да гледате през днешния ден от 22:00 часа по MAX Sport 4.

Разликата сред двата отбора е единствено една точка, като домакините от Севиля са с 46 на третата позиция, а столичани са на петата с пункт по-малко.

Наставникът на „ зелено-белите “ Мануел Пелегрини има съществени главоболия към състава си. Виктор Камараса е навън поради травма, а същата е ориста и на Хуан Миранда и Мартин Монтоя. Под въпрос са Роберт Санчес и Диего Лайнес. Един от най-хубавите играчи в нападателен проект за севилци – Серхио Каналес, е осъден поради струпване на картони.

Чоло Симеоне също има проблеми със състава си. Списъкът с контузени при „ дюшекчиите “ е не по-малък. Жофри Кондогбия, Марио Ермосо, Матеус Куня и Даниел Вас са с контузии и затрудняват съществено избора на аржентинеца за основния конфликт. Има и осъден в отбора на мадридчани и това е Стефан Савич. Коке пък е под въпрос, само че евентуално ще може да помогне на съотборниците си в тежкото посещение в битката за Топ 4.

Ще успее ли Бетис да резервира третото си място или Атлетико ще нахлуе в челната четворка в Испания, ще проследим довечера!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР