Бетис победи Барселона с 1:0 на Камп Ноу в мач

...
Бетис победи Барселона с 1:0 на Камп Ноу в мач
Коментари Харесай

Барселона се издъни на Камп Ноу, каталунците отстъпиха на Бетис


Бетис победи Барселона с 1:0 на " Камп Ноу " в мач от 16-ия кръг на Ла Лига. Единствения гол в срещата осъществя Хуанми в 79-ата минута. Това е първо проваляне на каталунците при новия треньор Шави Ернандес.

Снимка: БГНЕС

 Барселона се издъни на

Барселона стартира решително и в 11-ата минута малко не доближи на Коутиньо да открие резултата, само че ударът му беше отразен от вратаря. Много скоро обаче гостите изравниха играта започнаха да притискат противника.

След към половин час игра младият национал Гави беше ударен от топката в главата и се строполи на земята. Наложи се той да бъде сменен, като на негово място се появи Рики Пуч.


Снимка: БГНЕС

 Барселона се издъни на

За страдание, играта не беше кой знае какъв брой забавна и положения съвсем нямаше. Едва в края на полувремето стана забавно, и то пред вратата на домакините. Минута преди почивката Айтор Руибал пропусна да вкара след центриране отляво, а малко по-късно Тер Стеген избави различен рисков изстрел.

Седем минути след паузата Хуанми засече кълбото в мрежата на домакините, само че тънка засада лиши Бетис от гол. Играта на каталунците очевидно не вървеше, което принуди Чави да вкара Усмен Дембеле и Френки де Йонг след близо час игра.

Снимка: БГНЕС

 Барселона се издъни на

Дембеле незабавно заплаши Руи Силва с диагонален шут, който обаче излетя в навън. Минута по-късно последва още една такава заплаха.

20 минути преди края Пелегрини се отхвърли от единствения си чист нападател и по този начин отборът " се затвори ", приемайки противника още по-дълбоко в своята половина. Дембеле продължи да стреля при всяка опция, само че все по този начин неопределено, въпреки и рисково.

Снимка: БГНЕС

 Барселона се издъни на

Замисълът на треньора на Бетис обаче сработи и в 79-ата отборът му излезе напред. Тогава Хуанми приключи контраофанзива за 1:0.

Абде пропусна да изравни от чиста обстановка единствено две минути по-късно. За последните десетина минути Чави вкара единствения си висок централен нападател в лицето на Люк де Йонг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР