Бетис направи първата крачка към класирането си на финала за

...
Бетис направи първата крачка към класирането си на финала за
Коментари Харесай

Бетис свърши половината от работата си по пътя към финала за Купата на краля

Бетис направи първата крачка към класирането си на финала за Купата на краля. Севилци съумяха да реализират победа с 2:1 като посетител на Райо Валекано в първия конфликт сред двата отбора и по този начин към този момент е любимец за продължение напред към конфликта за трофея.

Домакините на " Вайекас " първи откриха резултата още в 5-ата минута, когато Иван Балиу центрира отдясно и Алваро Гарсия с глава вкара за 1:0.

Бетис обаче възвърне равенството в 26-ата минута с гол на Борха Иглесиас. Той получи пред наказателното поле, финтира двама бранители и с мощен шут по земя вкара за 1:1.

Гостите съумяха да създадат и цялостен поврат. Това се случи в 68-ата минута, когато Кристиан Тейо подаде за Уилям Карвальо на границата на пеналта, той промуши топката през краката на противник и излезе самичък против вратаря, с цел да вкара за 1:2.

Така Бетис си потегли удовлетворен от това посещение и към този момент допира финала. Все отново обаче има да се изиграе и реванш, който ще бъде на 3 март на " Бенито Вийямарин ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР