Бетинг компанията СЕЗАМ ОНЛАЙН ЕООД влиза с амбициозни планове в

...
Бетинг компанията СЕЗАМ ОНЛАЙН ЕООД влиза с амбициозни планове в
Коментари Харесай

СЕЗАМ ОНЛАЙН е новият генерален спонсор на Купата на България

Бетинг компанията СЕЗАМ ОНЛАЙН ЕООД влиза с амбициозни проекти в българския футбол, а обичаната от хиляди последователи конкуренция приема името Сезам Купа на България.

„ За нашия бранд е наслаждение, отговорност и привилегия да станем част от огромното семейство на българския футбол и спорт и сме окуражени да допринесем за развиването на един още по-качествен артикул в границите на шампионата за Купата на България. От през днешния ден не просто се сменя името на конкуренцията.

От през днешния ден Сезам Купа на България потегля като план с необятен небосвод, в чиито основи е заложено реализирането на редица начинания “, показа изпълнителният шеф на СЕЗАМ ОНЛАЙН Деян Димитров на конференция в Национална футболна база „ Бояна “.
 СЕЗАМ ОНЛАЙН NOVA
От компанията споделиха още, че за шампионатът да се трансформира в още по-атрактивен за последователите артикул, в него ще бъдат въвлечени хора с опит и взор към българския футбол и медии.

„ През годините в Нова Броудкастинг Груп работихме интензивно за телевизионното насърчаване на продукта „ Купа на България “. Увеличаването на броя на предаваните мачове, поднасянето им с богата студийна стратегия, тегленето на жребиите онлайн са единствено част от това. Сега сме доста радостни, че напъните ни донесоха подобен резултат – намирането на спонсор на шампионата “ – съобщи Веселин Василев, шеф „ Спорт “ в Нова Броудкастинг Груп.

От страна на Българския футболен съюз техническият шеф Георги Иванов приветства новия общоприет спонсор с упованието за развиването на нещо ново и позитивно в българския футбол.

„ Като началник, треньор и директен участник в ролята си на футболист вардя доста позитивни мемоари от шампионата и се веселя, че се стартира работа в посока надграждането и развиването му. Това в действителност е една конкуренция с друг заряд и доста страсти, в която в никакъв случай не се знае какво ще се случи и точно това я прави толкоз забавна и обичана от почитателите. Надявам се, че на всички нас, които обичаме, работим и живеем за тази игра, ни предстоят доста вълнуващи мигове и позитивни страсти в шампионата Сезам Купа на България “, показа Георги Иванов.

СЕЗАМ ОНЛАЙН даде поръчка за основаването на ефирен формат , който не е юридически до момента в България, и който ще увеличи доста интереса към шампионата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР