Bethesda представи ново видео към играта и даде повече информация

...
Bethesda представи ново видео към играта и даде повече информация
Коментари Харесай

E3 2018: Fallout 76 ще може да се играе изцяло в сингъл режим

Bethesda показа ново видео към играта и даде повече информация за нея.
Bethesda съблюдава традицията да анонсира новите си игри в годината, в която излизат и обещанието за нов Fallout подлуди почитателите на емблематичната поредуца. Играта излиза тази есен и ще предложи същите достолепия на предходните игри, дружно с онлайн благоприятни условия. Които няма да отхвърлен обичайните геймъри, защото играта ще може да се играе и в сингъл от началото до край.

На стартиралата предварителна конференция преди Е3, Bethesda показа повече информация за играта, за нейния свят и за специфичното издание.

Името му е Power Armor Edition и единствено вижте във видеото по-долу защо става дума! И да не сте дете, ще желаете да го притежавате. Напълно функционален шлем с гласов модулатор и оня същия злокобен тип, допълнен от 24 супер детайлизирани фигурки, книга със железен обков, достъп до бетата на играта, самата игра, несъмнено и реалистична светеща в тъмното карта, допълнени от неща, които ще ви оказват помощ с напредъка в играта.

Ако не желаете да играете Fallout 76 с други, то знайте, че играта ще е надалеч по-трудна в соло режим, разясни Тод Хауърд. И несъмнено светът няма да е по този начин обитаем. Играта ще резервира всички тези познати и обични RPG детайли. Ако изберете онлайн режима, заниманието ще е цялостно, като ще може да се групирате с други играчи и да разрушавате бункери на други играчи, да обирате плячка и всичко това познато ви от други спортни онлайн шутъри. Без, несъмнено, микротранзакции и кутии с плячка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР