Бета-версията на Google Play Games за персонални компютри – услуга,

...
Бета-версията на Google Play Games за персонални компютри – услуга,
Коментари Харесай

Google разшири бета-версията на Play Games за PC в още 56 страни

Бета-версията на Гугъл Play Games за лични компютри – услуга, която ви разрешава да играете Android-игри на компютри с Windows, към този момент е налична в Нова Зеландия и десетки европейски страни, в това число Германия, Франция, Испания, Полша, Холандия и Обединеното кралство. Миналия ноември услугата стана налична в няколко страни, в това число Съединени американски щати и Канада, след първичното ѝ стартиране в Хонконг, Южна Корея и Тайван през януари 2022 година

В резултат на най-новото уголемение, бета-версията на Play Games за PC се появи в 56 страни, където можете да играете повече от 100 игри, в това число 1945 Air Force, Blade Idle, Cookie Run: Kingdom и Evony: The King’s Return. Нови игри се прибавят към услугата всеки месец, а обновената страница за поддръжка на Гугъл Play Games споделя, че услугата „ скоро “ ще бъде налична в редица страни.

Софтуерът на Play Games не е изключително придирчив, само че от Гугъл настояват, че продуктивността на игрите ще бъде по-добра, в случай че изберете осемядрен процесор (като AMD Ryzen 7 7800X3D) и графична карта от “игрови клас “. Гугъл предлага потреблението на ноутбук, оборудван най-малко с Nvidia GeForce MX450. Много игри за Android могат да работят на съвсем всичко и като се има поради, че минималните спецификации включват интегрирана графика на Intel, потребителите обезпечено няма да изпитват проблеми при съществуването на предпазлив видео-адаптер.

Гугъл не оповестява по кое време бета-програмата Play Games за PC ще получи цялостен обществен релийз. За повече информация, можете да ревизирате дали отговаряте на изискванията за присъединяване и евакуиране на отворената бета-версия, като посетите специфичната уеб-страница на Гугъл Play Games.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР