Бестесълърът на издателката на Афера Веселина Томова, озаглавен в неин

...
Бестесълърът на издателката на Афера Веселина Томова, озаглавен в неин
Коментари Харесай

Бестселърът Този свят е за смелите ги преброи

Бестесълърът на издателката на Афера Веселина Томова, озаглавен в неин жанр Този свят е за смелите, преброи тези, които авторката счита за такива.

В книгата героите и обстановките са същински, не са съвпадане и измежду имената, за които журналистката споделя са Бойко Борисов, Сретен Йосич, Маджо, Емил Кюлев, Цветан Цветанов, Алексей Петров, а има и попроменени имена, както и по-малко известни в народен мащаб лица от обичаната на безстрашната търсачка на истини бандитска Варна, в която сплетките на родната, съветската и други мафии излизат най-бързо до повърхността.

Повечето посетители на премиерата се оказаха дребното публицисти, които още вършат следствия и приказват, макар репресиите: Валя Ахчиева, Сашо Диков, Соня Колтуклиева, Васил Петев, известни пишещи и коментиращи в обществените мрежи.
Единствената жена - министър председател в родната история Ренета Инджова и депутатът Велислава Кръстева бяха измежду пристигналите да вземат книга с подпис от авторката в малко прочут нощен клуб в центъра на София.

Кандидати за кметове на двете столици – административната и морската, както и представители на така наречен „ огромни медии “, липсваха.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР