Бешикташ и Фенербахче не успяха да излъчат победител в голямото

...
Бешикташ и Фенербахче не успяха да излъчат победител в голямото
Коментари Харесай

Бешикташ и Фенербахче разочароваха, Страхил Попов дебютира със загуба

Бешикташ и Фенербахче не съумяха да излъчат победител в огромното дерби от 8-ия кръг на турската Суперлига - 0:0. Мачът не предложи предстоящото представление. И двата отбора бяха прекомерно внимателни и сътвориха малко голови положения. Логично се стигна до нулево тъждество - нещо, което не се беше случвало на стадиона на Бешикташ от сезон 1994/95.

В състава на " черните орли " се завърна Рашид Гезал, а Деле Али дестваше зад изнесения в предни позиции Вут Вегхорст. Фенербахче беше малко по-активният тим, само че Енер Валенсия и Жоао Педро пропуснаха и дребното благоприятни условия пред вратата на Ерсин Дестаноглу.

Равенството не разреши на Бешикташ да се причисли към Истанбул Башакшехир, Адана Демирспор, Коняспор и Галатасарай, които оглавяват таблицата с по 17 точки. Отборът на Валериен Исмаел има 15 пункта, а Фенербахче е с 14. 

Страхил Попов дебютира за Юмраниеспор, само че тимът му загуби с 0:1 от Коняспор. Бившият български национал стартира като титуляр и остана на терена до 80-ата минута, когато беше сменен от Йонатан Дел Вайе. Попадението за домакините осъществя Мухамет Демир в 45-ата минута след пас на Гилерме. 

Коняспор събра 17 точки и се изравни с останалите водачи в класирането. Юмраниеспор е на дъното с едвам 2 точки от 8 мача, а в идващия кръг ще посрещне Кайзериспор.

Един от някогашните тимове на Страхил Попов - Хатайспор, завоюва с 2:1 визитата си на Сивасспор и записа първа победа за сезона. Аюб Ел Кааби (14`) и Берту Йозгюр (20`) означиха головете за гостите. Те останаха с човек по-малко след аления картон на Рубен в края на първото полувреме, само че все пак стигнаха до трите точки и към този момент не са последни.

Аланияспор и Гиресунспор направиха тъждество 1:1. Сержиньо от гостите беше изпъден още в 4-ата минута, само че те поведоха с попадение от дузпа на Гьоркем Саглам в средата на втората част. Аланияспор изравни малко преди края с гол на Юре Балковец. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР