Беше си нормално дете. Ходеше на училище, играеше с приятели.

...
Беше си нормално дете. Ходеше на училище, играеше с приятели.
Коментари Харесай

Бащата на Червения пират: Той си беше нормален ученик, завърши с отличен успех

Беше си обикновено дете. Ходеше на учебно заведение, играеше с другари. Беше малко по-затворен в себе си. Това го отличаваше от неговите съученици. Не е имал душевен проблеми, когато завършваше гимназия. Това описа бащата на Илко Захариев, по-известен като Червения корсар, Николай Захариев пред " Нова ".

" Разбрах от малкия екран, че синът ми е упрекнат. В новините видях, че е в съда. Изненадах се, сходни неща не съм очаквал, че ще се случат. С майка му сме разведенени, той учи в София и контактува единствено с майка си, тъй че не сме се чували от 10 години. Той си беше естествен възпитаник, приключи с отличен триумф. Математиката му се отдаваше дружно с изобразяване и по тази причина кандидатства архитектура. "

Баща му добави, че след случилото се с майката са почнали отново да поддържат контакт.

" Имал е проблеми преди 4 години. Тогава желал да бъде на тишина. Искал все да бъде самичък, на мира. Мисля че тогава са тръгнали тези душевен проблеми при него. "

" Доколкото разбрах е ходел да дава развалени телефони на ремонт в сервиз, а по-късно ги е продавал, с цел да може да си купи четки за изобразяване ", добави бащата.

" Надявам се да бъде настанен в психиатрична клиника, с цел да може да се лекува и да се върне в обществото. ", сподели още бащата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР