Беше редно Бойко Борисов да подаде лично оставката на правителството

...
Беше редно Бойко Борисов да подаде лично оставката на правителството
Коментари Харесай

Плевнелиев: Борисов трябваше да подаде оставка лично, Радев прекали

" Беше редно Бойко Борисов да подаде персонално оставката на държавното управление пред Народното събрание ", съобщи пред БНР Росен Плевнелиев, президент на България от 2012 до 2017 година. Той изрече съмнение, че водачът на ГЕРБ не е отишъл в Народното събрание, тъй като е знаел, че борбата ще бъде през цялото време в дневния ред на този парламент:

" А и пред постройката на Народно събрание имаше изкуствено подреден митинг. Затова може би не е отишъл, с цел да не разпали в допълнение пристрастеностите ".

По думите му при избора на ръководител на 45-ото Народно заседание Ива Митева е било демонстрирано голямо анти-ГЕРБ болшинство.

В изявлението на Тошко Йорданов от " ИТН ", в което " той се отметна от най-важните обещания, които партията беше дала на своите гласоподаватели - осъществяване на мажоритарни избори в два тура ", Росен Плевнелиев съобщи, че вижда следващото доказателство за чисто популисткия метод на партията на Слави Трифонов.

Според Плевнелиев огромната разлика сред всички хора в обществото е кои са демократи и кои - популисти:

" Аз бих показал Бойко Борисов в групата на демократите, а Слави Трифонов и президента Румен Радев в групата на популистите ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР