"Беше открит мач. С динамика и положения пред двете врати.

...
"Беше открит мач. С динамика и положения пред двете врати.
Коментари Харесай

Димитър Димитров категоричен: Ще се надиграваме с Милан

"Беше открит мач. С динамичност и положения пред двете порти. Беше потребна инспекция и за двата тима. Не мога да кажа, че толкоз си наподобяват с Милан, само че въпреки всичко един първокласен тим ", съобщи старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров- Херо пред DIEMA SPORT след успеха над Арсенал Тула с 1:0 в последната инспекция на отбора от лагера в Турция.

"Имаше скорост, само че казусът е в реализацията. Трябва да сме по-концентрирани в последната фаза. Нормално е да има и неточности. В момента футболистите са под отмалялост. Когато освежим футболистите, ще е по-различно. Резултатите в контролите не са значими, само че в този момент стартират значимите като резултат мачове. Винаги съм бил оптимист, тъй че и в този момент не е изключение ", разяснява още Херо.

За групата за мачовете с Милан, Димитров съобщи: "Трябваше да изкараме един състезател. Мисля, че дадох задоволително шансове на Жоао Пауло. Остава, просто той си играе за шампионата. Няма проблем. Ковачев постоянно се включва със самочувствие. Въпрос на време е физически да поукрепне. "

"Не единствено ЦСКА считам че и Левски със селекцията, която направи, ще бъде спомагателен съперник, както на нас, по този начин и на ЦСКА. Да приказваме авансово за Милан е ненужно. Ще опитаме да играем оптимално добре. Трябва да бъдем по-прагматични. Няма какво да губим. Ще опитаме да се надиграваме с Милан ", безапелационен бе Димитър Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР