Беше ни представено едно единствено решение, а именно Газпром Експорт“.

...
Беше ни представено едно единствено решение, а именно Газпром Експорт“.
Коментари Харесай

Рибарски: Разговори с “Газпром” са водени, но не дадоха резултат, и сега ще е същото

Беше ни показано едно само решение, а точно „ Газпром Експорт “. Разговори с „ Газпром Експорт “ са водени неведнъж и от предходния кабинет, само че това не даде резултат. Най-вероятно няма да даде резултат и в този момент, а зимният сезон следва.

 

Сериозно би трябвало да се прегледат опциите за различни доставки “. Това декларира Радослав Рибарски от „ Продължаваме Промяната “.

 

Напомняме, че в границите на сегашния кабинет беше основан Кризисен щаб по въпросите на енергетиката, още на трети август. Ден по-късно гръцки публични представители, в това число представителят на гръцкия кабинет, Янис Иконому, оповестиха, че потенциалът на терминала в Ревитуса ще бъде съвсем подсилен до края на август.

 

Рибарски изясни по какъв начин и по кое време ще поевтинее природният газ " Евтини цени на газа ще дойдат от дотъкмяване на връзката с Азербайджан. Там са в пъти по-ниски цените.

 

Гръмко оповестеният спешен щаб за енергетиката се оказа работна група за разискване При съществуването на свободен потенциал за разтоварване за нас остава мистерия за какво контрактуваните количества газ от Съединени американски щати бяха отказани.

 

Отказът от контрактувани количества за нас би означавал, че газовите потребности за есента и зимата са обезпечени, само че от днешното известие разбираме, че това не е по този начин, а България е тласната към това още веднъж да договаря с „ Газпром “, които едностранно нарушиха настоящия си контракт с нашата страна, безапелационен е Рибарски.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР