Беше много странно. Той твърди, че и той така. Като

...
Беше много странно. Той твърди, че и той така. Като
Коментари Харесай

Бившата на Антон Хекимян се влюбила от пръв поглед в новия си

„ Беше доста необичайно. Той твърди, че и той по този начин. Като ме видял на бензиностанцията, към този момент бил сигурен, че аз съм неговата жена. Много необичайно, не ми се е случвало до момента ”, показа Василена Гръбчева за новата си обич.

Журналистката на Нова тв, която преди този момент имаше връзка с сътрудника си от Би Ти Ви Антон Хекимян, срещнала неврохирурга доктор Асен Цеков по време на работа. Видели за първи път на бензиностанция в столицата, а мотивът бил желанието на Василена да направи репортаж за благотворителната самодейност на Асен. Той е притежател на наградата „ Млад доктор на годината ”. Неврохирургът, който е моторист, отдавна развива благотворителна активност. Той и сподвижниците му от мотоклуба посещават домове за деца, лишени от наставнически грижи, с цел да оказват помощ с каквото могат, написа `Уикенд ".

„ Отидох да направя материал за тази благотворителна идея и срещнах това момче на една бензиностанция. .. Две седмици по-късно към този момент живеехме дружно ”, споделя Василена. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР