Беше гола, боса. Обезобразена до неузнаваемост. Изхвърлена в насипно състояние

...
Беше гола, боса. Обезобразена до неузнаваемост. Изхвърлена в насипно състояние
Коментари Харесай

Изхвърлена гола на стълбището. Пребитата жена е втора жертва на барикадиралия се бивш шофьор в МВР - 112

Беше гола, боса. Обезобразена до неразбираемост. Изхвърлена в насипно положение на площадката пред асансьора. Нямаше сили да приказва, не й се разбираше нищо.

Това описват съседите в блок 117 в кв. " Хаджи Димитър " в София, станали очевидци на следствията от ужасяващия побой там в нощта на вторник против сряда. След него насилникът се барикадира и до сряда на обед служители на реда преговаряха с него да ги пусне.

Информацията за случая се пови през днешния ден, на първо време в БНР, по-късно Министерство на вътрешните работи я удостовери пред Българска телеграфна агенция. И на двете места, както и в, акцентът беше барикадиралия се, а пътем се загатваше, че преди този момент е изведена жена " за която има подозрения, че е станала жертва на принуждение ".

OFFNews разполага със фотоси на пребитата жена. Те са ужасяващи. Няма да ги пуснем. Можем да ви уверим, че няма никакво подозрение дали е имало принуждение. Кадрите са на обезобразена и смляна от пердах жена, подута до неразбираемост.

Жената е украинка, приказва доста едва български. С насилника са имали любовни връзки. Нанесла се е да живее при него преди към два месеца.

Тя е най-малко втората жертва на насилника. Той се е нанесъл чартърен в жилището на осмия етаж не доста от дълго време. Преди 4 месеца той още веднъж е пребил и изхвърлил от жилището друга жена. Виждали сме го с още няколко дами, които живееха там за малко и след това изчезваха, описват съседи. Те се съмняват, че и други дами са ставали жертва на чара и юмруците на насилника.

Биячът се споделя Орлин Гигов и е някогашен водач в МВР-болница.

Когато подадохме сигнала пристигнаха 25 служители на реда, две коли за спешна помощ и пожарна кола. Дойде и психолог. Не за пребитата жена, а да успокоява барикадиралия се, описват съседите.

Откараха украинката, по-късно 5 часа се суетяха дали да влизат в жилището или да договарят. Първоначално Гигов не давал признаци, че е в жилището, след към 5 часа почнал да договаря.

Когато излязъл имал резка на ухото. Твърдял, че украинката го е нападнала и той работил в самозащита.

Последните 3 часа от " акцията " минали в смешки и закачки. Гигов и служителите на реда се потупвали по рамото и се наричали един различен " сътрудник ".

Обясняваше им, че украинката е " от друго стадо ", а те са сътрудници и служителите на реда одобрително хихикаха, описват съседите.

Въпреки информацията, че е арестуван, в Гигов си е вкъщи и шумно ремонтира вратата на жилището си.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР