Беше дива нощ за Либърти Пул, когато се върна в

...
Беше дива нощ за Либърти Пул, когато се върна в
Коментари Харесай

Свободата от Острова на любовта пристига в хотела със същите дрехи, с които купонясваше през уютната вечер с колегата

Беше дива нощ за Либърти Пул, когато се върна в хотелската си стая в облеклата от нощес след купонясва на стилното показване на колежката си от Love Island Моли Смит.

24-годишната не можа да спре да се кикоти, откакто беше щракната на открито, задържана след огромна нощ на плочките, снимана с Адам Макстед на събитието Boohoo. Тя явно си прекара ужасно и тази заран беше забелязана да наподобява малко празнична, облечена със същия червен топ и мини пола, както когато си потегли предходния ден.

Тя изглеждаше очарована на тържеството в модерното горещо място в Манчестър Fenix, където тя и мъжът Адам изглеждаха в действителност уютно дружно. Адам, носещ елегантно палто и бяла тениска нощес, неотдавна се раздели с колежката си Арабела Чи и в този момент се носят клюки, че има някой различен в полезрението си.

Феновете обезверено желаят да знаят дали има нещо, което се случва сред тях, откакто и двамата се появиха в сериала All Stars на Love Island, само че в действителност в никакъв случай не се виждаха един различен в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР