Беше дадено началото на промяната, но днес въпросът е кой

...
Беше дадено началото на промяната, но днес въпросът е кой
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Тръгваме обединени за промяна и стабилност

Беше обещано началото на смяната, само че през днешния ден въпросът е кой може да я направи

Тук сме дружно с съдружните си сътрудници, с водачи на листи, с младежкото обединяване. Тръгваме на тези избори с нови сили и нова сила в огромното ляво обединяване, което направихме - и продължаваме с нови сътрудници. Както знаете, към този момент сме подготвени и с водачите. Тръгваме проведени и готови за тези избори, с две цели. Промяна и непоклатимост. Ако на предходните избори се реализира задачата - свалянето на ГЕРБ от власт и начало на смяната, то тази смяна би трябвало да се продължи - само че към този момент да се предложи с какво да бъде сменен моделът на ГЕРБ. И кой може да го направи. Кой има проект, кой има ясна визия какво да се случи, кой има хората, които да го създадат.
Второто - непоклатимост - след тези избори, би трябвало да имаме едно устойчиво ръководство, което като се изключи че би трябвало да продължи смяната, би трябвало да подсигурява и сигурност на хората. Да сложим завършек на политическата рецесия, с цел да стартираме да работим по икономическата и обществената.Вече е въпрос освен на предпочитание за смяна, въпросът е - кой може да я направи и по какъв начин да я направи. Ние тръгваме с тази упоритост, че можем. Имаме ясно написана стратегия - малко по малко, имаме хората, имаме огромно ляво обединяване. Тръгваме с още по-големи сили за тези избори - тъй че триумф на всички.
Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при внасянето на подписите в ЦИК за регистрация на коалиция „ Българска социалистическа партия за България " за идните парламентарни избори. При внасянето на нужните подписи участваха още - водачите на листи, представители на младежкото обединяване в Българска социалистическа партия, както и съдружни сътрудници.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР