Бесен пушач, който бил изгонен от боулинг заради фас, се

...
Бесен пушач, който бил изгонен от боулинг заради фас, се
Коментари Харесай

Излязоха подробности от заложническата драма в Англия, причината ще ви се стори нелепа!

Бесен пушач, който бил изпъден от боулинг поради фас, се върнал с рязана пушка, и взел двама заложници от личния състав в " Бермуда Парк ", Нънийтън, Средна Англия. Десетки гости се разбягали, сега залата е обградена от към 30 въоръжени служители на реда, на място са и въоръжени до зъби полицейски спецчасти, блокирани са и всички подстъпи към комерсиалния и развлекателен център „ Бермуда Парк “, заяви Би Би Си.

Това не е терористична офанзива, а битов случай, разясниха от полицията. В Туитър силите на реда помолиха жителите да заобикалят региона. Край боулинга кацна медицински хеликоптер, полицейски хеликоптери летят над мястото на драмата.

„ Той е с двама заложници и пушка, единствено го мернах по какъв начин води пленник към вратата с пушката ориентирана в главата му “, написа във Facebook очевидец на екшъна, избавил се на открито. Зрителите в близкото кино „ Одеон “ са затворени вътре от основание за сигурност, при положение, че стане престрелка извън.

Според информация, непотвърдена от полицията, нападателят, който пушел в боулинга, бил помолен да напусне залата. Малко по-късно той се завърнал с рязаната пушка, с цел да си отмъсти на личния състав.

" Той се разкрещя: " Разкарвайте се вън! ", показа Лойд Уейтман, който на излизане от тоалетната с двамата си сина, видял, че в залата е останал единствено един към 40-годишен небръснат мъж, размахващ оръжието си.

Пред " Скай Нюз " локални хора споделили, че нахлулият в боулинга мъж е някогашен брачен партньор или бивше гадже на една от заложничките, които държи вътре.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР