Берт ван Марвайк вярва, че отново може да води отбор

...
Берт ван Марвайк вярва, че отново може да води отбор
Коментари Харесай

Ван Марвайк е готов за повторното предизвикателство начело на ОАЕ

Берт ван Марвайк има вяра, че още веднъж може да води тим на международно състезание. Нидерландецът още веднъж беше назначен отпред на националния тим на Обединените арабски емирства, а квалификациите за Мондиал 2022 стартират през март следващата година.

" До моето овакантяване предходната година бях в положение да се оправя добре в Дубай, с отличен млад състав и амбициозни футболисти. За мен е значимо да виждам вероятностите напред. Ако беше единствено поради парите, бих приел и друга работа. Перспективата за присъединяване на международен шампионат си остава нещо фантастично. Вече имам подобен опит с Нидерландия и Австралия. Вярвам, че е допустимо и с ОАЕ ", съобщи 68-годишният Ван Марвайк пред ежедневника “Алгемеен Дагблад”.

Специалистът беше отпред на Обединените арабски емирства за интервал от 260 дни, само че се раздели с локалната футболна федерация преди към година. Марвайк позволи провали против Тайланд и Виетнам по време на първия си престой в ОАЕ.

Нидерландецът води Австралия на Мондиал 2018, както и своята татковина осем години по-рано на шамипоната в Южна Африка, където доближи до край, само че загуби против Испания след продължения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР