Берое загуби с 1:3 от руския Оренбург в първата си

...
Берое загуби с 1:3 от руския Оренбург в първата си
Коментари Харесай

Руснаци удариха Берое

Берое загуби с 1:3 от съветския Оренбург в първата си контролна среща на турска земя. Илиян Стефанов се разписа след гол с глава в 25-ата минута, само че през второто полувреме руснаците стигнаха до цялостен поврат. Димитрий Василиев изравни в 47-ата минута, а малко-късно Андрей Малих (83) направи цялостен обрата за своя отбор. В добавеното време Юрий Ковальов (90) също се разписа във вратата на Генадий Ганев.

Срещата пропусна новият ментор Петър Хубчев, който на следващия ден ще се причисли към отбора. Днешният съперник на българите е водач във втора дивизия на Русия.

Във втората минута Оренбург първи заплаши противниковата врата с удар на Абдулайе Диало около гредата. В 25-ата минута Илиян Стефанов засече положително центриране и прати топката с глава в мрежата на Евгений Гошев.

Така заралии се отдръпнаха на почивката с гол задатък. Още при започване на второто полувреме съветският отбор се разписа с удар на Димитрий Василиев от далечна отдалеченост. Топката попадна тъкмо под напречната греда и не остави никакви шансове на стража на Берое.

В 83-ата минута футболистите на Оренбург доближиха до цялостен поврат с гол на Андрей Малих. Той стреля от далечна отдалеченост и макар че ударът му попадна право в ръцете на Генадий Ганев, стражът на Берое разреши на топката да влезе във вратата му.

В заключителните минути съветският отбор на два пъти беше близо и до трети гол, само че и двата рискови шута минаха настрана от вратата. Така мачът влезе в добавеното време, в което разумното се случи и Оренбург въпреки всичко означи трето попадение. Юрий Ковальов беше изтърван от отбраната на заралии и с удар в далечния ъгъл оформни крайния резултат - 1:3.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР