Берое“ стартира учстието си в плеофите на първенството с домакинство

...
Берое“ стартира учстието си в плеофите на първенството с домакинство
Коментари Харесай

Берое посреща ЦСКА 1948

„ Берое “ започва учстието си в плеофите на шампионата с домакинство на ЦСКА 1948.

Срещата под Аязмото стартира в 20 ч. и ще бъде ръководена от Георги Гинчев.

Можете да подпомогнете клуба посредством закупуване на билет/и за мача, без значение дали имате абонаментна карта или нямате опция да бъдете на стадиона. Всяка финансова помощ също е от значително значение!

Напомняме, че дарителската сметка на новия притежател на клуба – Сдружение с нестопанска цел „ Сдружение за поддръжка на футбола – Берое “ е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК. Със събраните средства ще бъде подкрепят представителния тим и школата на клуба.

Може да закупите своя билет онлайн

„ Зелено-белите “ приключиха на 8 място след постоянния сезон и ще играят в група за систематизиране на местата от 7 до 10. В нея са още тимовете на „ Локомотив “ (Пловдив), ЦСКА 1948 и „ Арда “ (Кърджали). Играе се по системата всеки против всеки на разменено посещение.

Двубоят на следващия ден ще бъде управителен от Георги Гинчев от Велико Търново. Негови помощници ще бъдат Илиян Капарашев и Никифор Велков. Четвърти арбитър е Ивайло Ненков, а на ВАР са Волен Чинков и Петър Кузев. Делегат на БФС е Деница Крумова, а съдийски наблюдаващ Георги Виделов.

Преди началото на кръга „ Берое “ има в актива си 32 точки, а противникът в утрешния мач е с 30 пункта. В последните си пет дуела „ зелено-белите “ записаха една победа и 4 загуби, а ЦСКА 1948 е в поредност от 2 победи, 2 равенства и 1 загуба. Тя пристигна точно от „ Берое “ в постоянния сезон и в среща, играна в Стара Загора единствено преди три кръга.

Утрешният дуел е под номер 6 сред тези два тима, а до този миг „ Берое “ има една победа, две равенства и две загуби. Този сезон двата отбора си размениха по една домакинска победа с по 1:0.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР