Берое стартира днес новата си кампания - "Да играем футбол

...
Берое стартира днес новата си кампания - "Да играем футбол
Коментари Харесай

ПФК Берое стартира кампанията Да играем футбол в училище

Берое започва през днешния ден новата си акция - "Да играем футбол в учебно заведение ", оповестиха от футболния клуб.
Проектът е създаден в сходство с един от главните цели на Министерството на младежта и спорта – развиване и поощряване на учащите към систематична физическа интензивност и упражняване на спорт (футбол) като средство за здравословен метод на живот, физическо и духовно развиване.

Кампанията стартира с посещаване на СУ "Железник ", а посетители на децата от 1 до 4 клас бяха футболистите от представителния отбор Мирослав Енчев и Симеон Мечев, треньори от ДЮШ на клуба, изпълнителният шеф Стелиян Попчев и треньорът от щаба на мъжкия тим Иван Желев.

Всички дружно участваха в демонстративни игри и уроци, а играчите на Берое се снимаха с всички и раздадоха доста подписи. Всички участници получиха билет за идния в петък мач от шампионата против Арда, а най-активните завоюваха и още беройски награди. Следващата седмица следва посещаване във II ОУ "П.Р. Славейков ".

Дейностите, планувани в "Да играем футбол в учебно заведение с ПФК Берое ", са част от ограниченията за увеличение на позитивното влияние на заниманията с футбол, ориентирани към целевата група - децата от начален стадий на образование в учебните заведения. Основните цели са за възстановяване и повишение успеваемостта от активността за развиване на спорта за учащи, поощряване на учениците от начален стадий на образование в учебните заведения към физическа интензивност и редовно упражняване на спорта футбол като средство за здравословен метод на живот, физическо и духовно развиване.

Желанието на клуба е за разпространение на марката "Берое " измежду децата в града, както и да обезпечи условия за реализиране на подготвителна и спортна активност на учениците с достъп до футболните бази и квалифицирани треньорски фрагменти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР