Берое ще сменя рязко курса, съобщава „Тема Спорт“. Старозагорци ще

...
Берое ще сменя рязко курса, съобщава „Тема Спорт“. Старозагорци ще
Коментари Харесай

Берое ще залага вече главно на български и млади играчи

Берое ще сменя внезапно курса, оповестява „ Тема Спорт “. Старозагорци ще залагат към този момент основно на български и млади играчи. Причината за това е финансовото положение на клуба и редуцираният бюджет след отдръпването на Топлоелектрическа централа “Мариц-изток “ 2.

Идеята ще бъде разисквана на 3 май (сряда). За тогава управлението и спортно-техническият щаб, отпред със старши треньора Петър Хубчев, предложения на специфична среща цялата старозагорска футболна общност – ветерани, почитатели, представители на бизнеса, публицисти и всички заинтригувани за бъдещето на Берое. Сбирката ще стартира в 19 ч. и ще се организира на ВИП ложите на стадиона под Аязмото.

Ще бъдат разисквани всички настоящи въпроси, свързани с организацията в клуба, обстановката и бъдещето на Берое, както и опциите за развиване и финансиране през идващия сезон.

Петър Хубчев призна, че единствено трима играчи имат контракти и за след юни – Абубакар Тунгара, аварийният вратар Иван Гощев и още един младеж. На сбирката ще бъде разискван таван на заплатите и изискванията, при които ще бъдат предлагани нови договори. Самият Хубчев също към момента не е преподписал, само че по думите му това е просто условност.

Подобен курс към залагане на български и млади играчи ще предприеме през лятото и Локо (Пловдив). Такъв към този момент изповядва Арда. Всичко е подбудено от свиването на бюджетните рамки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР