Берое се върна на победния път в НБЛ след три

...
Берое се върна на победния път в НБЛ след три
Коментари Харесай

Берое измъкна трудна победа във Варна

Берое се върна на победния път в НБЛ след три следващи провали в шампионата. В изтеглен мач от 25 кръг старозагорци завоюваха мъчно гостуването си във Варна на Черно море Тича с 80:76.

Двубоят бе доста равносилен, като двата отбора си размениха по една част с по-голямо предимство и всичко се реши в края на мача, откакто младоците Михаил Комбаков и Дамян Минков и американецът Брейди Роуз демонстрираха здрави нерви от линията за углавен удар и донесоха триумфа на гостите в последните 13 секунди на мача. Интересното е, че дуелът мина през огромни амплитуди, като най-голямата разлика в интерес на домакините бе 13 точки, а тази - в интерес на гостите - 18.

Кейжън Фийгън изигра най-хубавия си мач досега в шампионата и приключи с 28 точки и 8 асистенции за близо 38 минути на терена. С 13 точки се включи Сейдариан Райнс, а с 11 - Дамян Минков. Берое беше без контузените Николай Стоянов, Станислав Ваклинов и Джеймс Гавин.

За варненци Георги Боянов още веднъж бе на равнище с 29 точки и 11 битки. С 18 се включи Александър Стойков, а с 10 плюс 14 битки - Терънс Томпсън.

След този дуел Берое остава в позиция за битка за четвъртото място с актив 10 триумфа и 11 провали, а " моряците " се отдалечават от плейофите като остават с актив 2-19.

На 14 април Берое ще посрещне Ямбол, а на 15-ти Черно море Тича ще гостува на Черноморец.
 Левски Лукойл измъкна трета подред сложна победа
Левски Лукойл измъкна трета подред сложна победа

" Сините " надвиха над Черноморец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР