Берое се наложи с 3:1 над Ботев Гълъбово в контролна

...
Берое се наложи с 3:1 над Ботев Гълъбово в контролна
Коментари Харесай

"Берое" загря за плейофите с успех срещу "Ботев" Гълъбово

" Берое " се наложи с 3:1 над " Ботев " Гълъбово в контролна среща, играна на Спортната база на старозагорците в паузата на шампионата.

Домакините поведоха с 3:0 до почивката след попадения на Милен Желев, Мартин Камбуров и Педро Еуженио. Рангел Абушев върна един гол през втората част. Домакините бяха по-добрият тим и завоюваха справедливо. Александър Томаш употребява и много юноши от тима до 19 години през втората част на мача.

В 18-та минута Рубен Бригидо получи топката в наказателното поле и стреля мощно. Стражът на " Ботев " мазета, само че топката попадна в Милен Желев, който откри резултата със мощен удар в горния десен ъгъл.

В 39-та минута Цонев изведе чудесно Охене в наказателното поле и ганаецът бе съборен от Радев. Реферът уточни бялата точка за осъществяване на дузпа. Зад топката застана Мартин Камбуров, който бе непогрешим и удвои със мощен удар в горния ъгъл.

Последната минута на първата част бе извънредно забавна. Първо Иван Цачев съумя да навлезе е пеналта на " Берое " и стреля рисково. Матеус Леони мазета пред голлинията и топката поапдна в Абушев, чийто удар от точката за осъществяване на дузпа рикошира в състезател на домакините и излезе в корнер. След осъществяването " Берое " реализира бърза контраофанзива, при която Камбуров получи извеждащ пас от Адамович и пробяга цялата половина на противника. Нападателят навлезе в пеналта и даде за Педро, който не сбърка от чиста позиция за 3:0.

Гостите понижиха резултата в 54-та минута, когато Абушев и Винков размениха двойно подаване и нападателят съумя да прати топката в мрежата с прекрасен удар от наказателното поле за 3:1

Така " Берое " победи " Ботев " Гълъбово в контролна среща. Следващият формален дуел на отбора е на 1 април в София против Левски в първи кръг от плейофите в първата шестица на шампионата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР