Берое се хвали с нетна печалба от 453 000 лева,

...
Берое се хвали с нетна печалба от 453 000 лева,
Коментари Харесай

Берое регистрира огромни загуби от близо до 6 милиона

Берое се хвали с чиста облага от 453 000 лв., само че пък загубите до 31 декември 2022 година възлизат на страховитите 5,728 млн. лв.. Те са скочили с над 2 млн. лв. спрямо декември 2021 година. Освен това сумата на пасивите надвишава тази на активите - 620 000 лв., регистрира самостоятелният инспектор, ревизирал докладите на клуба, които са били предоставени пред БФС за лиценза.

" Бъдещите потребности от парични потоци не могат да бъдат покрити без в допълнение финансиране от страна на едноличния притежател или от други външни източници. Тези условия демонстрират съществуването на основна неустановеност, която би могла да породи обилни подозрения по отношение на способността на сдружението да действа като настоящо дружество ", е оценката на компанията, която е заверила документите на " зелените ".

Иначе прави усещане, че Берое е понижил приходите си от телевизионни права поради класирането си в шампионата. За сметка на това обаче са се нараснали тези от билети, абонаметни карти и други продукти. Клубът също по този начин е съумял да притегли над 1 милион лв. от реклама. През 2021 година по това перо са влезнали малко над 300 000 лв.. Освен това са осъществени прехвърляния в размер на 672 000 лв. против 0!, написа " Мач Телеграф ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР