Берое разгроми Верея с 6:0 в дербито на Стара Загора.

...
Берое разгроми Верея с 6:0 в дербито на Стара Загора.
Коментари Харесай

"Берое" разби "Верея" на пух и прах

" Берое " разгроми " Верея " с 6:0 в дербито на Стара Загора. Два гола за впечатляващия триумф означи Мартин Камбуров, който към този момент има 213 попадения в родния хайлайф. С хеттрик се регистрира Борислав Цонев, а резултатът бе открит от Вандерсон.

Играчите на Александър Томаш преобладаваха от първата минута на мача и още в 16-ата минута поведоха с 1:0. В края на полувремето Цонев откри Камбуров на точката на дузпата, който от въздуха простреля с мощен изстрел Цинцарски за 2:0.

Малко след началото на второто полувреме Владимир Гаджев изведе Цонев самичък против вратаря на гостите и той прати топката в мрежата с техничен удар от близко за 3:0.

В 61-ата минута Цонев вкара за 4:0, а в края на срещата оформи и своя хеттрик. Юношата на " Левски " се измъкна от бранителите на гостите и прониза стража на " сините " за пети път.

В добавеното време на мача " Берое " получи право да извърши дузпа, а Мартин Камбуров безпроблемно осъществя за крайното 6:0.

С тази победа " Берое " събра 30 точки и се утвърди на четвъртото място в класирането. " Верея " е на дъното с едвам 4 точки и към момента търси първата си победа в Първа лига през този сезон.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР