Берое“ приема Спартак“ (Варна) в среща от X кръг на

...
Берое“ приема Спартак“ (Варна) в среща от X кръг на
Коментари Харесай

Берое посреща Спартак Вн

„ Берое “ приема „ Спартак “ (Варна) в среща от X кръг на efbet Лига.

Двубоят под Аязмото стартира в 17:30 ч. и ще бъде управителен от Станислав Тодоров.

Подробности за билетите и организацията на мача може да видите  . Напомняме, че може да закупите и своята абонаментна карта за целия сезон. Подробности може да видите К

След изиграването на 9 кръга „ Берое “ заема 11 място с актив от 8 точки, а противникът в утрешния мач е на последна позиция с една точка

Станислав Тодоров ще бъде основен арбитър на мача, а негови помощници ще бъдат Мартин Димитров и Светослав Стойчев. Четвърти арбитър е Георги Гинчев, а на ВАР са Владимир Вълков и Николай Чакъров. Делегат на БФС е Костадин Костадинов, а оценка на съдиите ще сложи Георги Йорданов.

Това е номер 57 сред тези противници в елита, а до този миг „ Берое “ има 22 победи, 12 равенства и 23 загуби от този противник. Головата разлика е 71:64 в интерес на „ Спартак “. Срещите в Стара Загора са 28, а в тях статистиката демонстрира 19 победи за зелените, 5 равенства и 4 триумфа за „ соколите “.

Най-честият резултат сред тези противници е 1:0 за Берое (9 пъти). Последният дуел сред тях бе през 2008 година, когато дуелът в Стара Загора приключва 0:0.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР