Берое приема Локомотив София в мач от 3-ия кръг на

...
Берое приема Локомотив София в мач от 3-ия кръг на
Коментари Харесай

Берое посреща Локомотив София в непредвидим сблъсък

Берое приема Локомотив София в мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е през днешния ден от 18:30 часа и ще се излъчва директно по DIEMA SPORT, а в уеб страницата Gong.bg ще проследим най-интересното от конфликта в Стара Загора.

Заралии записаха победа и загуба от началото на шампионата, до момента в който за „ железничарите” това ще е първо посещение през сезона. Възпитаниците на Станислав Генчев отстъпиха на Черно море с 0:1, след което приключиха 1:1 против ЦСКА.

Треньорът на Берое Петър Хубчев още веднъж ще може да разчита на стеснен кадрови потенциалн от футболисти, а също така и единственият нападател в тима Луизиньо беше осъден за два мача поради аления си картон против Арда. Така на върха на офанзивата през днешния ден ще се подвизава Лукас Мартинс, а от задна позиция ще му оказват помощ Абубакар Тунгара и Стив Траоре.

Станислав Генчев получи положителни вести за едно от новите си попълнения – Франса, откакто стана ясно, че травмата на бразилеца не е тежка и той ще е на линия за мача. До последно обаче ще висят Симеон Славчев и Божидар Кацаров.

Последният нов в „ Надежда” Антонио Вутов пропуща мача, защото още не е картотекиран. В същото време стана ясно, че мадагаскарецът Абел Анисе към този момент е в София, с цел да подпише с „ железничарите”.

Главен арбитър на мача е Станислав Тодоров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР