Берое приема Ботев Пловдив в един най-интересните сблъсъци от ХХI-ия

...
Берое приема Ботев Пловдив в един най-интересните сблъсъци от ХХI-ия
Коментари Харесай

Берое и Ботев Пд излизат в битка за повече от три точки

Берое приема Ботев Пловдив в един най-интересните конфликти от ХХI-ия кръг в efbet Лига. Двубоят в Стара Загора е с начален час 12:30 и ще може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg пък ще проследим срещата онлайн минута по минута.

Седмицата бе доста продуктивна за старозагорци, които се укрепиха с две нови попълнения – някогашната звезда на Левски Давиде Мариани и израелският бранител Амит Битон. Наред с двамата нови, заралии договарят интензивно и с националния пазач Мартин Луков. Клубът публично смени и своята благосъстоятелност. За наставника Петър Хубчев има и още една добра вест преди борбата за Тракия и тя е, че след наказване се завръщат две от главните фигури за „ зелено-белите “ от есента – Кийлън Лебон и Стив Фуртадо.

Последните 7 дни бяха не по-малко забавни за Ботев. „ Канарчетата “ също имат две нови попълнения, пристигнали през последните часове в клуба. Това са офанзивните футболисти Саид Хамулич и Джак Лейн. Георги Аргилашки пък е възобновен и може да вземе присъединяване в срещата, само че наказване изтърпява Самюел Супрайен.

Мачът е с огромно значение и за двата отбора.Берое е единствено на точка от място в Топ 6. Заралии имат 28, до момента в който Левски е с 29. Пловдивският отбор пък продължава битката си за третото място с Черно море, като преди изиграването на срещите от 21-ия кръг има 35 точки – с 3 повече от „ моряците “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР