Берое посреща днес в 18:45 часа в сблъсък от 6-ия

...
Берое посреща днес в 18:45 часа в сблъсък от 6-ия
Коментари Харесай

Берое атакува върха

Берое посреща през днешния ден в 18:45 часа в конфликт от 6-ия кръг на efbet Лига. Старозагорци започнаха сезона много устойчиво и в този момент имат късмет даже да нападат върха във краткотрайното класиране, в случай че вземат трите точки в този дуел. " Моряците " обаче са подъл противник, против който в никакъв случай не е елементарно.

Възпитаниците на записаха 3 победи и 2 равенства в досегашните си 5 мача от акцията и са единствено на точка от първата позиция в класирането. Треньорът обаче ще има много главоболия със състава за днешната среща. Цели петима значими футболисти пропущат мача. Това са,,, и, които са с травми не попаднаха в групата от 18 играчи.

Затова Херо се чака да заложи на Василев под рамката и Мезаг, Ангелов, и Хасани в отбрана. Опорни полузащитници ще бъдат Фуртадо и Стоянов, а Минчев ще работи в средата на терена. Цветков и Макута ще са на двете крила, а в офанзива ще се разчита на Конте и Фол.

Черно море играе нерешително от началото на сезона, само че в последния кръг се показа мощно против и може да съжалява, че изпусна успеха. Възпитаниците на се надяват да задържат равнището и в днешната среща и да си тръгнат с нещо от Стара Загора.

Треньорът не може да употребява санкции Димов. Той евентуално ще пусне на терена Георгиев на вратата и пред него в отбрана Попов, Станчев, Янчев и Панов. Панайотов и Велев ще са отбранителните халфове, а Илиев ще работи като плеймейкър. На крилата ще стартират Родриго и Касами, а в офанзива ще се разчита на Иса.

efbet Лига, 6 кръг:

БЕРОЕ - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

БЕРОЕ: Василев, Мезаг, Ангелов, Хасани, Фуртадо, Стоянов, Цветков, Минчев, Макута, Конте, Фол

Ч. МОРЕ: Георгиев, Попов, Станчев, Янчев, Панов, Панайотов, Велев, Касами, Илиев, Родриго, Иса

Стадион: " Берое ", Стара Загора
Съдия: Радослав Гидженов
Начало: 18:45 часа

efbet Лига 6 кръг, събота 19 септември  Берое 18:45предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР