Берое победи със 102:63 Черно море Тича в мач от

...
Берое победи със 102:63 Черно море Тича в мач от
Коментари Харесай

Любомир Минчев: Най-възрастният ни състезател беше най-концентриран

Берое победи със 102:63 Черно море Тича в мач от 16-ия кръг на НБЛ, а ето какво сподели и страши-треньорът на домакините от Стара Загора Любомир Минчев, след срещата:

„ Виках на състезателите първоначално, тъй като не ми хареса тяхното отношение, колкото и да им споделям да не подценяват противника. Това се показваше с огромния брой неточности, които направихме през първото полувреме. Не ми хареса и отношението в отбрана. От това не бях удовлетворен. Иначе съм удовлетворен от това, че съумях да разпределя времето на играчите.

Не бяхме готвили чак толкоз доста неща за този мач. Едно само нещо единствено и то се получи на няколко пъти. Но нещо чак толкоз да подчертавам за тактичност на този мач, не.

Младите би трябвало да се потвърждават и когато им се дава игрово време, то не е единствено да престояват вътре на терена и да кажат, че са играли, а да са играли по избран метод, който желае треньорът. Това беше едно от нещата, за които се скарах и на младите на полувремето за тяхното отношение в отбрана и за метода на игра в отбрана. Не може вътре да стоят и да те бият непрестанно на пробив и оправданието да бъде, че те са млади. Няма такова нещо. При нас най-възрастният – Павел беше най-концентриран и игра с най-вече сила първото полувреме.”, съобщи Любомир Минчев.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР