Берое отстрани Розова долина за турнира за Купата на България

...
Берое отстрани Розова долина за турнира за Купата на България
Коментари Харесай

Берое попиля Розова долина за Купата на България

Берое в профил Розова котловина за шампионата за Купата на България след победа в Казанлък с 0:6. Резултатът бе открит в 19. минута след попадение на Мирослав Енчев, а Георги Динков удвои пет минути по-късно. Даниел Генов се разписа за 0:3 в 36. минута, а Омар Камара се разписа от дузпа в 52. минута. Отново мавританецът означи за 0:5 след двойно подаване с Даниел Генов. Серкан Юсеин означи шестото попадение в 76. минута и оформи крания резултат.

Берое стартира по-активно срещата и в 7. минута Кукула изведе Камара в наказателното поле, само че крилото не можа да поеме добре и вратарят улови. „ Зелено-белите “ продължиха с натиска и топката бе центрирана няколко пъти в пеналта на противника, само че нямаше сериозна заплаха пред Иванов.

В 15-ата минута Камара проби, навлезе в наказателното поле и даде за Кукула, само че ударът на нападателя бе блокиран. Берое съумя да излезе напред в резултата в 19. минута, когато Даниел Генов центрира от корнер, а Мирослав Енчев прати топката в мрежата след удар с глава – 0:1

Пет минути по-късно резултатът бе подсилен още веднъж след осъществяване на ъглов удар. Този път Мечев центрира в пеналта, а там Динков засече с глава и осъществя за 0:2. В 29-ата Даниел Генов опитва удар от отдалеченост, само че топката мина над вратата. Две минути по-късно Пламен Колев стреля от директен свободен удар, само че Ганев избави. В 35. минута Колев още веднъж шутира от фаул, а Ганев съумя да се намеси и този път, избивайки в корнер.

Минута по-късно Даниел Генов пое топката и я прати в мрежата с прекрасен удар от към 20 м, а „ Берое “ поведе с 0:3. Отново Генов опитва удар от отдалеченост в 43. минута, само че този път топката мина на метър от гредата.

Три минути след възобновяване на играта Камара направи отличен пробив, навлезе в пеналта и стреля в близкия ъгъл, само че Иванов избави.

В 52. минута нов пробив на Камара приключи с нарушаване против него в наказателното поле и реферът уточни бялата точка за осъществяване на дузпа. Зад топката застана пострадалия Камара, който прати топката в мрежата за 0:4. Шест минути по-късно Камара още веднъж навлезе в наказателното поле през двама бранители на противника и даде за Кукула, който обаче прати топката над опразнената от Иванов врата.

Симеон Мечев стреля от директен свободен удар в 63. минута, топката рикошира и се върна при него. Халфът още веднъж насочи удар, само че топката мина над вратата. Две минути по-късно Кукула проби, навлезе в пеналта и пусна за Пенчев, само че юношата на „ зелено-белите “ се размина на сантиметри с топката.

В 67. минута Генов стреля от директен свободен удар, само че топката мина над вратата. Минута по-късно Генов и Камара направиха двойно подаване и последния прати топката в мрежата с удар от дребното наказателно поле за 0:5. Даниел Генов даде нова асистенция в 76. минута, откакто открадна топката в пеналта и откри непокрития Юсеин. Халфът без проблем се разписа за 0:6 с удар от близка отдалеченост. Две минути преди края на срещата Генов изведе Мечев на стрелкова позиция, само че ударът на полузащитника срещна гредата.

Това бе всичко в срещата и „ Берое “ се класира за идната фаза от конкуренцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР