Берое организира специално събитие под надслов Да аплодираме Камбуров в

...
Берое организира специално събитие под надслов Да аплодираме Камбуров в
Коментари Харесай

От Берое: Да аплодираме Камбуров в Храма!

Берое провежда особено събитие под надпис " Да приветстваме Камбуров в Храма " за идния финален домашен мач от сегашния сезон. Голмайстор номер 1 в историята на българския футбол Мартин Камбуров ще бъде специфичен посетител на " зелено-белите " по време на дуела с Локомотив Пловдив в петък.

По този мотив е планувана и специфична лотария, в която може да спечелите беройска тениска с подпис от Голмайстор номер 1! ТРИТЕ печеливши талона ще бъдат изтеглени на полувремето на дуела с " Локомотив ". Тегленето ще се организира на светлинното табло, а номерата на спечелилите талони ще бъдат оповестени в формалния уебсайт на клуба , както и на формалната Facebook страница! НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спечелилият да бъде на стадиона, с цел да получи своята премия! С оповестяването на спечелилите ще бъдат обявени детайлностите по приемането на премията!
 От Берое към почитателите: Клубът има потребност от вас
От Берое към почитателите: Клубът има потребност от вас

Заралии разгласиха видео, в което вземат участие част от футболистите на тима

Талоните за присъединяване са на цена 5 лева и към този момент са в продажба онлайн , в Официалния почитател магазин на " Берое " , както и на четирите каси на Eventim в Стара Загора:

1. ТЕХНОПОЛИС - бул. " Никола Петков " (до Парк Мол)

2. OMV Дезинтегратор - бул. " Руски "

3. ОМV Стара Загора - Три Чучура - кв. " Три чучура "

4. Български пощи - ул. " Св. Княз Борис I " 81

ТАЛОНИ ЩЕ съдебна експертиза ПРОДАВАТ И НА КАСИТЕ ПРЕД СТАДИОНА В ДЕНЯ НА МАЧА!

Продажбата на талони за присъединяване завършва в 18 ч. на 13 май . Няма ограничаване в броя на закупените бройки за присъединяване. Талонът за присъединяване в томболата не важи за вход на самата среща!

Да приветстваме Камбуров в Храма!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР