Берое очаква най-големия си трансферен удар в историята – Себастиан

...
Берое очаква най-големия си трансферен удар в историята – Себастиан
Коментари Харесай

Ясно е кога идва новата звезда на Берое - в Колумбия: Той ще бъде сензация в Европа!

Берое чака най-големия си трансферен удар в историята – Себастиан Вия да дойде в България на 15 ноември, твърди аржентинското издание „ La Razon “. В събота Вия разгласява фотоси в обществената мрежа Instagram, по какъв начин отпътува от родината си Колумбия за Европа.

27-годишният футболист се чака в Стара Загора, където ще би трябвало да премине медицински прегледи, след което да постави подписа си под двугодишно съглашение с Берое.

Договорът на колумбийския футболист с Бока Хуниорс е до 31 декември 2024-а година, само че 27-годишният нападател се счита за свободен сътрудник, откакто от аржентинския гранд излязоха с изказване преди няколко седмици, в което афишират решението си да нямат нищо общо с него.

Себастиан Вия твърди, че заради неналичието на дефинитивна присъда против него, той има законното право да търси работа, в сходство с аржентинското законодателство, което подсигурява това право на всички хора в тяхното законно състояние.

В родината му Колумбия пък отразиха уместно прехвърлянето на Вия под Аязмото. Местната преса следи всичко, което се случва с него, защото е една от огромните звезди в страната. Трансферът му в Берое бе втората най-голяма вест за седмицата след освобождението от плен на бащата на Луис Диас.

„ Това е най-големият трансфер в историята на Берое. Без никакво подозрение Вия ще провокира доста безредици в България с прехвърлянето си. Вия ще направи опит да рестартира кариерата си в Европа и не се чака да има проблеми с оглед качествата, които има. Има всички предпоставки да се трансформира в същинска сензация в Европа “, пишат изданията в Колумбия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР